Mermaids Point-serie – Sarah Bennett

PUBLICATIEDATUM JUNI 2023


Laurie Morgan runt een café in het kustdorpje Mermaids Point, zo genoemd vanwege de wezens die volgens geruchten in het water vlak bij het dorp wonen. Wanneer een wazige foto online wordt gezet van iets wat een zeemeermin lijkt te zijn, zitten het café en het dorp al snel vol met nieuwsgierige toeristen.

De opvallendste nieuwkomer is de knappe auteur Jake Smith, die voor de zomer een huisje heeft gehuurd terwijl hij aan zijn nieuwe boek werkt. Dat zegt hij tenminste. In werkelijkheid is hij een journalist, opgebrand en gedesillusioneerd. Zijn uitgever heeft hem op zeemeerminnenjacht gestuurd…

Jake voelt zich al snel aangetrokken tot het dorpsleven, én tot de prachtige vrouw die het plaatselijke café runt. Maar hij vermoedt dat er problemen schuilen onder de idyllische façade. Wanneer het erop lijkt dat Laurie’s familie erbij betrokken is, staat Jake voor een moeilijke keuze. De waarheid achterhalen of de vrouw beschermen op wie hij verliefd begint te worden…

_________________________________________________

ISBN: 9789403746159
prijs: 18,99
uitgave: paperback, eboek, audioboek

Paperback bestellen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM SEPTEMBER 2023


Nerissa Morgan vindt het moeilijk om verder te gaan nu ze de liefde van haar leven is kwijtgeraakt. Op de huisartsenpraktijk die zij leidt, houdt ze de teugels strak in handen. Maar als haar baas met pensioen gaat en er een nieuwe arts komt om de praktijk over te nemen, komt daar verandering in.

Na de dood van zijn geliefde vrouw heeft Tom Nelson zich ingegraven in zijn drukke Londense huisartsenpraktijk. Hij neemt zijn tienerkinderen mee naar het mooie kustplaatsje Mermaids Point, vastbesloten om een nieuwe start te maken. Maar zo idyllisch is het niet met Nessa die hem liever ziet komen dan gaan…

_________________________________________________

ISBN: 9789493265677
prijs: 17,95
uitgave: paperback, eboek, audioboek

Paperback bestellen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM MAART 2024


Bestsellerauteur Alex Nelson stort in nadat een mislukt huwelijk en een abrupte verandering van carrière hem op een tweesprong in zijn leven hebben gebracht. Wanneer zich een onverwachte kans voordoet om naar het idyllische dorpje Mermaids Point te ontsnappen, volgt hij in de voetsporen van zijn oudere broer Tom, die daar onlangs naartoe is verhuisd. Vervolgens een vervallen boekwinkel kopen is dan misschien een beetje een ondoordacht plan, maar Alex weet van aanpakken en als hij A zegt, zegt hij ook B.

Nadat ze jarenlang voor haar moeder heeft gezorgd, is Ivy Fisher eindelijk klaar om haar eigen leven te gaan leiden en een boekwinkeltje te beginnen. Maar als de onwaarschijnlijk charmante en knappe Alex Nelson haar droom voor haar neus wegkaapt, is dat wel het laatste wat ze verwacht. Door de omstandigheden gedwongen moet ze meer tijd met Alex doorbrengen en Ivy krijgt een glimp te zien van de man die zich achter zijn zelfverzekerde buitenkant verschuilt.

Maar net als alles goed met hen lijkt te gaan en de vonk overspringt, wordt Ivy eraan herinnerd waarom mannen nooit te vertrouwen zijn. Gebruikt Alex de inwoners van Mermaids Point soms alleen maar als inspiratie voor zijn boek?

_________________________________________________

ISBN: 9789403736754
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek, audioboek

Paperback bestellen? Klik hier!