Ons team

Jen Minkman Eigenaar en uitgeefdirecteur

Jen begon haar reis in het boekenwereldje als YA-auteur, maar voelde al snel kriebels om ook uitgever te worden. Met Dutch Venture Publishing, dat ze in 2016 oprichtte, wil zij auteurs van eigen bodem meer kansen geven in genres die ze zelf graag leest. Ze heeft Europese Studies in Den Haag gedaan, een Master of Arts in Cambridge afgesloten en heeft naast het schrijven ook veel onderwijservaring als docent Engels.

Cathinca van Sprundel Redacteur

Vanaf het moment dat Cathinca een pen vast kon houden, was ze verliefd op schrijven en letters.  Ze zat altijd met mijn neus in de boeken en schreef schriften vol met verhalen, iets wat ze nog steeds doet. Het liefst nam ze stapels boeken mee van de bibliotheek, die vaak nog groter waren dan zichzelf.

Op dit moment werkt Cathinca als communicatieadviseur, tekstschrijver en (eind)redacteur en het bevalt haar prima om elke dag met taal bezig te zijn.

Britt Zwijnenberg redacteur

Britt schrijft al sinds ze de letters van het alfabet kent en ze heeft enkele uitgegeven boeken op haar naam staan. Het liefst schrijft ze jeugdboeken en YA, voornamelijk in de genres historische fictie en fantasy. Als ze niet schrijft, vind je haar waarschijnlijk met een kop thee en haar neus in een goed boek. Redactiewerk is dan ook perfect voor haar, want dat betekent nog meer lezen. Ze geniet er enorm van om samen met auteurs tot de beste versie van een verhaal te komen.

foto: Monique Holterman

Mariska Maas Foreign rights assistent & In-house designer

Mariska is een illustrator, designer en binnenwerkmaker met een TBR-lijst die nooit lijkt te eindigen. Ze houdt van tekenen en alles wat creatief is en vindt het fantastisch hoe het haar de mogelijkheid heeft gegeven om de verbeelding van iemand anders tot leven te brengen.
Ze is al van jongs af aan een echte boekenwurm en voelt zich helemaal thuis in de boekenindustrie sinds ze er werkt. Ze kan ook zeker niet wachten om er nog vele jaren in door te brengen.

Bo Lamsma TikTok-genie

Vroeger draaide Bo haar hand niet om voor het schrijven van verhalen en het geven van boekbesprekingen. Het is dan ook niet zo gek dat ze nu als tiktokker voor de camera zit om over boeken te praten. Haar favoriete plek om te filmen is op de grond, met hoge stapels boeken naast zich en haar twee katten die zo nu en dan door het beeld lopen. Het liefst leest ze fantasy en contemporary romance, vol met representatie.