Ons team

Jen Minkman Eigenaar en uitgeefdirecteur

Jen begon haar reis in het boekenwereldje als YA-auteur, maar voelde al snel kriebels om ook uitgever te worden. Met Dutch Venture Publishing, dat ze in 2016 oprichtte, wil zij auteurs van eigen bodem meer kansen geven in genres die ze zelf graag leest. Ze heeft Europese Studies in Den Haag gedaan, een Master of Arts in Cambridge afgesloten en heeft naast het schrijven ook veel onderwijservaring als docent Engels.

Marieke Veringa Redacteur

Marieke schrijft al van jongs af aan. Ze laat zich inspireren door sprookjes, mythen en sagen van over de hele wereld. Haar debuutroman De Stem van de Zee is genomineerd voor de Harland Awards Romanprijs voor beste Nederlandstalige fantasy. Sinds 2016 heeft ze haar eigen redactiebureau, Midgard Manuscripten. Ze werkt voor zowel uitgevers als particulieren en schept er groot plezier in om beginnende auteurs te begeleiden en te motiveren om de beste versie van hun boek te schrijven.

foto: Stephanie de Geus

Mariska Maas Marketingassistent & In-house designer

Mariska is een illustrator, designer en binnenwerkmaker met een TBR-lijst die nooit lijkt te eindigen. Ze houdt van tekenen en alles wat creatief is en vindt het fantastisch hoe het haar de mogelijkheid heeft gegeven om de verbeelding van iemand anders tot leven te brengen.
Ze is al van jongs af aan een echte boekenwurm en voelt zich helemaal thuis in de boekenindustrie sinds ze er werkt. Ze kan ook zeker niet wachten om er nog vele jaren in door te brengen.