Wilde Love serie – Kelly Collins

PUBLICATIEDATUM FEBRUARI 2022


Hij is een gangster die het rechte pad op gaat. Zij is een serveerster die failliet gaat. Zal hun gok op een verstandshuwelijk uitdraaien op ware liefde?

Alex Wilde wil wanhopig graag uit de maffiabusiness van zijn familie stappen. Maar als zijn beruchte vader wordt vermoord, doet de advocaat van de familie een voorstel dat hij niet kan negeren: “Zorg ervoor dat je een bruid vindt vóór de begrafenis”, anders zal zijn familie een huwelijk tussen hem en een Russisch gangstermeisje afdwingen. Als hij een pittige serveerster ontmoet die wel in lijkt voor een avontuur, denkt Alex dat hij zijn uitweg gevonden heeft.

Faye Tandy zit vreselijk in de schulden en weet niet hoe ze ervanaf moet komen. Alex’ aanbod om voor een hoop geld een nephuwelijk met hem aan te gaan kan dus niet op een beter moment komen en ze is blij dat ze hem kan helpen de criminele wereld te verlaten. Het feit dat hij lang, donker en knap is, is een aantrekkelijke bonus. Maar als ze ontdekt dat de Russen een prijs op haar hoofd hebben gezet, vraagt ze zich af of ze niet beter gescheiden en bankroet kan zijn dan rijk en dood…

Als Faye’s neppe gevoelens voor Alex vervolgens écht worden, is ze doodsbang dat de reis naar het altaar haar laatste kan zijn. Kunnen Alex en Faye elkaar echt vinden en behouden, of is het wrede lot van de liefde iets anders met hen van plan?

_________________________________________________

ISBN: 9789403651231
prijs: 17,95
uitgave: paperback, eboek en audioboek

PUBLICATIEDATUM MAART 2022


Zij is een afvallige Russische maffiaprinses. Hij is een ex-gevangene die probeert een eerlijk leven te leiden. Kunnen ze lang genoeg uit de problemen blijven om verliefd te worden?

Katya Petrenko is mooi maar dodelijk, en haar toekomst ligt al vast. Ze moet trouwen met de man die haar vader uitkiest, of ze zal de prijs betalen. Nadat ze ternauwernood aan een huwelijk met de verkeerde Wilde-broer is ontsnapt, is ze nu beloofd aan een beruchte Russische huurmoordenaar die de Wildes in zijn vizier heeft. Uiteindelijk moet Katya kiezen tussen loyaliteit aan haar familie en het beschermen van Matt, de Wilde-broer die jaren geleden haar hart stal. Ze hoopt te kunnen winnen in de liefde, maar wordt Matt de man bij wie ze al haar kaarten op tafel moet gooien?

Matt Wilde heeft de nodige problemen gehad. Hij is opgegroeid in de maffiawereld en dat is alles wat hij kent. Nadat hij de laatste drie jaar in de gevangenis heeft doorgebracht, is hij klaar om het Casino Old Money volgens de wet te runnen – totdat problemen zich aandienen in de vorm van een mooie vrouw in een rode jurk en op hoge hakken. Matt wordt verscheurd tussen liefde voor Katya, de vrouw op wie hij verliefd is, en de haat die hij zou moeten voelen omdat ze de dochter is van de man die zijn vader vermoordde.

Kunnen deze twee mensen zichzelf ondanks alles met elkaar verbinden?

_________________________________________________

ISBN: 9789403651415
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek en audioboek

PUBLICATIEDATUM MAART 2022


Zij is de dochter van een Ierse maffiabaas. Hij is de jongste zoon van de aartsvijand. Zullen ze kiezen voor liefde of loyaliteit? 

Toen Kirsten O’Leary dierenarts werd, had ze niet gedacht dat ze ooit nog eens gangsters in haar achterkamer zou moeten oplappen. Maar ondanks haar inspanningen kan ze de wereld van haar vader niet achter zich laten. Wanneer ze erin geluisd wordt bij een drugdeal, wendt ze zich tot de laatste persoon die ze om hulp zou moeten vragen.

Rafe Wilde, de meest sexy nieuwe advocaat in Nevada, dacht dat hij het verleden achter zich kon laten, maar wanneer het meisje dat hij nooit heeft kunnen vergeten hem nodig heeft, wordt hij teruggegooid in een wereld vol gevaar en leugens. Misschien wel het meest riskant van alles is het onmiskenbare verlangen dat hij voelt voor Kirsten.

Zullen Rafe en Kirsten samen een uitweg vinden, of zal loyaliteit aan hun familie hun droom van een lang en gelukkig leven met elkaar verstoren?

_________________________________________________

ISBN: 9789403652641
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek en audioboek