Voordat je me kende – Tamara Postma

PUBLICATIEDATUM FEBRUARI 2023


Zeven jaar geleden vertrok ze in het holst van de nacht door het raam van haar slaapkamer en liet ze alles achter. Al die jaren was ze spoorloos, niemand kon haar vinden en eindelijk dacht ze vrij te zijn… tot dat ene telefoontje dat alles veranderde.

Als Isabella Lombardo na jaren zwerven door de straten van New York een telefoontje krijgt dat haar ouders vermoord zijn, leert ze eindelijk de waarheid over hun mysterieuze leven kennen.  Isabella gaat tegen beter weten in naar de begrafenis, maar voor ze het weet is ze het middelpunt van een heuse bendeoorlog en valt ze in handen van een hele foute man, die uit alle macht probeert zijn eigen verleden voor haar te verbergen.

Wat hij met de moord op haar ouders te maken heeft en hoe een meisje van zwerver naar de kroonprinses van de onderwereld transformeert? Dat lees je in ‘Voordat je me kende.’

_________________________________________________

ISBN: 9789403683706
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek

PUBLICATIEDATUM MEI 2023


Voordat je me kende, was ik gebroken en alleen. Toen je me vond, veranderde alles.

Als Isabella ontsnapt uit de klauwen van een gevaarlijke maffiabaas, staat haar hele leven op zijn kop. Ze verandert niet alleen haar naam, maar doet er alles aan om niet gevonden te worden. Langzaam maar zeker lukt het haar om een mooi leven voor zichzelf op te bouwen. Ze sluit onverwachte vriendschappen, vindt een baan en kan zelfs heel even ervaren hoe het is om een normale twintiger in New York te zijn.

Maar dan ontmoet ze iemand uit haar verleden die haar leven weer behoorlijk door elkaar gooit en haar doet beseffen dat ze nooit écht veilig en onbezorgd zal zijn.
Of zij en Luca elkaar ooit weer terugvinden? En of Isabella er in slaagt om eindelijk haar geluk te vinden? Dat lees je in ‘Toen je me vond’, het vervolg op ‘Voordat je me kende’.

_________________________________________________

ISBN: 9789403699905
prijs: 24,95
uitgave: paperback, eboek