Verliefd op de directeur – Lizzie van den Ham

PUBLICATIEDATUM JULI 2024


Als Sasha Frankema de baan van interim-directrice op het Thorbecke College accepteert, doet ze dat in de veronderstelling dat ze Nico de Bot daarbij niet zal ontmoeten. De vaste directeur van de school heeft namelijk een burn-out en zij mag orde op zaken stellen alvorens in januari weer voor hem plaats te maken. Zij en Nico hebben behoorlijk wat geschiedenis: vijftien jaar geleden werkte Sasha al op school als stagiaire Frans. Daarbij waren zij en Nico niet zomaar collega’s… en dat is ook meteen de reden dat ze het niet aan kan om opnieuw met hem te moeten samenwerken.

Maar naarmate het jaar vordert, kan Sasha de bitterzoete herinneringen aan alles wat er in het jaar 2009 is gebeurd niet meer onderdrukken. En als ze de kans krijgt aangeboden om wél op school te blijven werken en dus zij aan zij met Nico de Bot de scepter te zwaaien over het Thorbecke College, begint ze zich af te vragen of dit wellicht de tweede kans is waar ze eerder niet op durfde te hopen…

Een romantisch verhaal in de Thorbecke College-serie, die zich dit keer focust op de geschiedenis van directeur Nico de Bot.

_________________________________________________

ISBN: 9789403754178
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek & audio

Paperback kopen? Klik hier!