Sintel en as – Mara Li

PUBLICATIEDATUM FEBRUARI 2023


‘Mijn naam is Sintel va-Assai, de rechtmatige Ká van As. Ze zullen voelen hoe ik brand!’

Van Sintel wordt gezegd dat ze het teken draagt van de Vuurmoeder, de immense vulkaan die het hele koninkrijk As in haar greep houdt. Sommigen zeggen dat ze gezegend is, velen geloven dat ze een heks is die het land kan vervloeken.

Als dochter van de tirannieke Ká weet ze als geen ander dat hun wetten hard zijn, maar dat het leven in As nog harder is. Een koninkrijk dat uit elkaar dreigt te vallen, heeft een standvastige leider nodig.

Maar dan gebeurt wat ze onmogelijk achtte: haar vader valt en zijn moordenaar neemt de troon over.  Opgejaagd en op de vlucht gaat Sintel op zoek naar bondgenoten. Is ze in staat om uit handen te blijven van de nieuwe Ká en wie kan ze nog vertrouwen? Eén ding weet ze zeker: dit zijn háár kroon en háár koninkrijk, en die zal ze terugkrijgen, hoeveel bloed daar ook voor moet vloeien.

Hardcover kopen? klik hier!

__________________________________________

ISBN: 978-94-93265-42-4
prijs: 18,95
uitgave: hardcover en eboek

PUBLICATIEDATUM MEI 2024


‘Ze noemen me de Roos van As. Ik denk niet dat ik de roos ben; eerder de struik: kronkelig en doornig. Ik zal je laten bloeden als je me probeert aan te raken.’

Nadat Sintel haar familie, haar thuis en haar kroon verloren heeft, hoopt ze samen met Stiarra, Tefra, Baskar en Jokarn een veilig onderkomen te hebben gevonden in de rebelse provincie Skarn. Baskars stiefvader Hurrik ontvangt haar met open armen, maar ook haar bondgenoten spelen spelletjes en al gauw dreigt er van alle kanten gevaar. In dit spinnenweb van loyaliteit en verraad worstelt Sintel met haar positie én haar eigen hart. Want hoe hoog is de prijs voor het terugwinnen van haar troon? En waarom is de liefde net zo ingewikkeld en gevaarlijk als politiek?

Hardcover kopen? klik hier!

__________________________________________

ISBN: 9789493265714
prijs: 18,95
uitgave: hardcover en eboek