De korf – Ahmet Chakioglou

PUBLICATIEDATUM OKTOBER 2020


Nadat kosmische straling de aarde grotendeels heeft verwoest, proberen de overlevenden in Rotterdam verder te gaan onder een kunstmatige koepel. Als er op een dag een portaal opent naar vijf jaar in de toekomst, wordt de jongen Zilver meegenomen naar een burgeroorlog die het einde van het laatste stukje beschaving lijkt te zijn. Niemand is meer hoe hij ze kende. Met zijn twee beste vrienden Kirsten en Tijmen en nieuwe, onverwachte bondgenoten moet Zilver een manier vinden om terug te gaan naar het verleden en dingen anders te laten lopen.

Maar aan welke kant gaat Zilver staan als hij moet kiezen tussen de levens van onschuldige mensen en een beter morgen? Alleen als hij extreme beslissingen neemt, heeft hij een kans om te voorkomen dat de verschrikkelijke toekomst die hij heeft gezien realiteit wordt…

De Korf is een post-apocalyptisch young adultverhaal. Ahmet Chakioglou creëert een fictieve toekomst voor Nederland, waarin bekende locaties nieuwe betekenissen krijgen en niets is wat het lijkt.

_________________________________________________

ISBN: 978-94-92585-55-4
prijs: 17,95
uitgave: hardcover, paperback en eboek

Paperbackeditie kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM SEPTEMBER 2022


Zilver heeft een vreselijke toekomst gezien, maar weet met hulp zijn weg terug te vinden naar het heden. Na zijn terugkeer dreigt er een burgeroorlog uit te breken op het laatste stukje aarde en er heerst verdeeldheid onder het volk. Eeuwige vriendschappen worden verbroken en nieuwe bondgenoten presenteren zichzelf in de meest onwaarschijnlijke situaties. De nasleep van de Zuivering achtervolgt de vriendengroep terwijl Zilver met man en macht probeert de uitkomst te veranderen.

Maar leiden Zilvers acties tot een nieuwe toekomst of is het pad al getekend en is de toekomst onveranderbaar? Wie is er nu nog veilig van de Korf? Wie kan hij eigenlijk nog vertrouwen?

De Koningin is het vervolg op de post-apocalyptische young adultroman de Korf. Ahmet Chakioglou keert terug naar het dystopische Nederland, waarin niets is wat het lijkt. 

_________________________________________________

ISBN: 9789493265080
prijs: 17,95
uitgave: hardcover en eboek

Hardcover kopen via je lokale boekhandel? Klik hier!