Liefde in de sneeuw-serial – Roz Marshall

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2020

Fiona Easton hangt van tegenstellingen aan elkaar. Ze is skilerares maar heeft ook hoogtevrees; ze is een passionele vrouw maar is bang voor intimiteit. Na er een paar maanden tussenuit te zijn geweest, keert ze terug naar haar werkplek: de White Cairns skischool in Schotland. Over haar gebroken hart is ze nog niet helemaal heen, maar ze zal toch weer aan de slag moeten.

Maar dan dwingen een Schotse levende legende en een op stapel staande sneeuwstorm haar om haar angsten voor eens en altijd onder ogen te komen. Wat is nu eigenlijk haar grootste droom? En kan die droom ooit wel uitkomen als hij aan een zijden draadje hangt..?

Roz Marshall schrijft heerlijk winterse, romantische verhalen die zich allemaal afspelen rondom een Schotse skischool. Vang me op is het eerste boek in de serie, dat geheel los te lezen is.

________________________________________________

ISBN: 9789492585615
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM FEBRUARI 2021

Op een dag moet je stoppen met wegrennen voor het verleden…

Mike Cole, een skileraar uit Nieuw-Zeeland, komt tijdens zijn vele omzwervingen ook terecht in het koude Schotland. Tijdens het Valentijnsseizoen krijgt hij de kans om als kampioen uit te komen voor de skischool waar hij werkt, maar er zijn meer kapers op de kust om de jaarlijkse skiwedstrijd te winnen. Bovendien moet hij de geheime aanbidders van zich afslaan, en dat terwijl hij eigenlijk maar van een vrouw die aandacht zou willen: zijn heel erg getrouwde baas Jude…

Kan Mike zijn rusteloosheid van zich af zetten en zijn hart opnieuw openstellen? En zelfs als hij dat kan, heeft hij dan wel een kans bij Jude?

Valentijn in de sneeuw is een los te lezen novelle in de ‘Liefde in de sneeuw’-serie van de Schotse Roz Marshall.

Paperback kopen? Klik hier!

________________________________________________

ISBN: 9789403617442
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek

PUBLICATIEDATUM APRIL 2021

Soms is wat je denkt te willen niet wat je echt nodig hebt…

Ben Dalton droomde ooit van de Olympische Spelen, maar nadat hij tijdens een slalomwedstrijd een ernstige blessure oploopt, kan hij dat wel uit zijn hoofd zetten. Hij keert terug naar Schotland en vindt een baan als skileraar bij de White Cairns skischool. Met genoeg tijd en therapie lukt het hem om weer een piste af te komen, maar zijn droom om een medaille te behalen op de slalom is voor altijd buiten bereik.

Dan wordt hij gevraagd om mee te helpen bij het trainen van een jonge skiër en weet hij niet meer of het wel de juiste beslissing was om te stoppen met racen. Bovendien komt er een nieuwe liefde in zijn leven en zet het besef dat hij verliefd is zijn leven op zijn kop. Moet hij zijn oude bestaan voor altijd de rug toekeren en kiezen voor iets totaal anders..?

Het derde boek in de Liefde in de sneeuw-serie van Roz Marshall neemt je weer mee naar het Schotse dorpje White Cains, waar oude bekenden en nieuwe gezichten je meenemen op een winters avontuur.

________________________________________________

ISBN: 9789403625935
prijs: 12,95
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM NOVEMBER 2021

Callum Johnstone werkt voor de White Cairns Skischool in Schotland en heeft de liefde van zijn leven gevonden – maar zij heeft hem compleet gefriendzoned en het is makkelijker om haar aan het lachen te maken dan het risico te nemen haar te vertellen wat hij echt voor haar voelt.

Debbie McNeill weet dat als ze maar slaagt voor haar instructeurexamen en een paar kilo afvalt, ze vast en zeker haar knappe Mr Right zal ontmoeten – net als in de romans die ze zo graag leest. Maar tot nu toe gebeurt er niets van wat ze in boeken leest en is haar liefdesleven geen succes.

Als Callum tijdens een wedstrijd de kans krijgt om te schitteren, weet hij niet welke beslissing hij moet nemen. Keert hij nu echt zijn kansloze verliefdheid de rug toe, of blijft hij en geeft hij de liefde nog een laatste kans?

________________________________________________

ISBN: 9789403641690
prijs: 13,95
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2021

Zelfs nerds hebben liefde nodig

Zijn er ook coole nerds? Zo ja, dan is Spock er zeker een. Hij is snowboardleraar bij de White Cairns skischool en ziet er behoorlijk geeky uit. Maar zelfs nerds verlangen naar liefde en Spock heeft zijn hart verloren aan een warrior princess die hij online heeft ontmoet.

Nu het skiseizoen in Schotland bijna voorbij is, worden Spocks plannen om EvenStar in het echt te ontmoeten in de war geschopt door schimmige personen en onfortuinlijke omstandigheden. Hij zal net zo dapper en heldhaftig moeten zijn als zijn internet-persoonlijkheid en al zijn talenten moeten gebruiken om de vrouw van zijn dromen te veroveren.

________________________________________________

ISBN: 9789403641706
prijs: 14,50
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!