Liefde in de sneeuw-serial – Roz Marshall

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2020

Fiona Easton hangt van tegenstellingen aan elkaar. Ze is skilerares maar heeft ook hoogtevrees; ze is een passionele vrouw maar is bang voor intimiteit. Na er een paar maanden tussenuit te zijn geweest, keert ze terug naar haar werkplek: de White Cairns skischool in Schotland. Over haar gebroken hart is ze nog niet helemaal heen, maar ze zal toch weer aan de slag moeten.

Maar dan dwingen een Schotse levende legende en een op stapel staande sneeuwstorm haar om haar angsten voor eens en altijd onder ogen te komen. Wat is nu eigenlijk haar grootste droom? En kan die droom ooit wel uitkomen als hij aan een zijden draadje hangt..?

Roz Marshall schrijft heerlijk winterse, romantische verhalen die zich allemaal afspelen rondom een Schotse skischool. Vang me op is het eerste boek in de serie, dat geheel los te lezen is.

________________________________________________

ISBN: 9789492585615
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM FEBRUARI 2021

Op een dag moet je stoppen met wegrennen voor het verleden…

Mike Cole, een skileraar uit Nieuw-Zeeland, komt tijdens zijn vele omzwervingen ook terecht in het koude Schotland. Tijdens het Valentijnsseizoen krijgt hij de kans om als kampioen uit te komen voor de skischool waar hij werkt, maar er zijn meer kapers op de kust om de jaarlijkse skiwedstrijd te winnen. Bovendien moet hij de geheime aanbidders van zich afslaan, en dat terwijl hij eigenlijk maar van een vrouw die aandacht zou willen: zijn heel erg getrouwde baas Jude…

Kan Mike zijn rusteloosheid van zich af zetten en zijn hart opnieuw openstellen? En zelfs als hij dat kan, heeft hij dan wel een kans bij Jude?

Valentijn in de sneeuw is een los te lezen novelle in de ‘Liefde in de sneeuw’-serie van de Schotse Roz Marshall.

Paperback kopen? Klik hier!

________________________________________________

ISBN: 9789403617442
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek

PUBLICATIEDATUM APRIL 2021

Soms is wat je denkt te willen niet wat je echt nodig hebt…

Ben Dalton droomde ooit van de Olympische Spelen, maar nadat hij tijdens een slalomwedstrijd een ernstige blessure oploopt, kan hij dat wel uit zijn hoofd zetten. Hij keert terug naar Schotland en vindt een baan als skileraar bij de White Cairns skischool. Met genoeg tijd en therapie lukt het hem om weer een piste af te komen, maar zijn droom om een medaille te behalen op de slalom is voor altijd buiten bereik.

Dan wordt hij gevraagd om mee te helpen bij het trainen van een jonge skiër en weet hij niet meer of het wel de juiste beslissing was om te stoppen met racen. Bovendien komt er een nieuwe liefde in zijn leven en zet het besef dat hij verliefd is zijn leven op zijn kop. Moet hij zijn oude bestaan voor altijd de rug toekeren en kiezen voor iets totaal anders..?

Het derde boek in de Liefde in de sneeuw-serie van Roz Marshall neemt je weer mee naar het Schotse dorpje White Cains, waar oude bekenden en nieuwe gezichten je meenemen op een winters avontuur.

________________________________________________

ISBN: 9789403625935
prijs: 12,95
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!