Liefde in de sneeuw-serial – Roz Marshall

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2020

Fiona Easton hangt van tegenstellingen aan elkaar. Ze is skilerares maar heeft ook hoogtevrees; ze is een passionele vrouw maar is bang voor intimiteit. Na er een paar maanden tussenuit te zijn geweest, keert ze terug naar haar werkplek: de White Cairns skischool in Schotland. Over haar gebroken hart is ze nog niet helemaal heen, maar ze zal toch weer aan de slag moeten.

Maar dan dwingen een Schotse levende legende en een op stapel staande sneeuwstorm haar om haar angsten voor eens en altijd onder ogen te komen. Wat is nu eigenlijk haar grootste droom? En kan die droom ooit wel uitkomen als hij aan een zijden draadje hangt..?

Roz Marshall schrijft heerlijk winterse, romantische verhalen die zich allemaal afspelen rondom een Schotse skischool. Vang me op is het eerste boek in de serie, dat geheel los te lezen is.

________________________________________________

ISBN: 9789492585615
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek

PUBLICATIEDATUM FEBRUARI 2021

Op een dag moet je stoppen met wegrennen voor het verleden…

Mike Cole, een skileraar uit Nieuw-Zeeland, komt tijdens zijn vele omzwervingen ook terecht in het koude Schotland. Tijdens het Valentijnsseizoen krijgt hij de kans om als kampioen uit te komen voor de skischool waar hij werkt, maar er zijn meer kapers op de kust om de jaarlijkse skiwedstrijd te winnen. Bovendien moet hij de geheime aanbidders van zich afslaan, en dat terwijl hij eigenlijk maar van een vrouw die aandacht zou willen: zijn heel erg getrouwde baas Jude…

Kan Mike zijn rusteloosheid van zich af zetten en zijn hart opnieuw openstellen? En zelfs als hij dat kan, heeft hij dan wel een kans bij Jude?

Valentijn in de sneeuw is een los te lezen novelle in de ‘Liefde in de sneeuw’-serie van de Schotse Roz Marshall.

________________________________________________

ISBN: 9789403617442
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek