Twin Bridges-serie – Debra Eliza Mae

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2017


De serie ‘Liefde in Twin Bridges’ speelt zich af in Montana en wordt geschreven door Debra Eliza Mae (met soms als co-auteur Lizzie van den Ham). Het eerste deel is vanaf januari 2018 als paperback te bestellen en in december 2017 reeds te koop als eboek.

Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen van de hand van Debra Eliza Mae, de eerste succesvolle Nederlandse western romance auteur, en Lizzie van den Ham, bestsellerauteur van romantische boeken op iTunes, Kobo en Amazon.

ISBN: 9789463183130
prijs: 17,50
uitgave: paperback, eboek & audioboek

Paperback kopen? Klik hier!

________________________________________________

Deel 2 en 3 in de Liefde in Twin Bridges-serie ook verkrijgbaar in zowel paperback, ebook- als audioformaat!
Paperbacks kopen? Klik hier!
—————————————————————————————————————-

PUBLICATIEDATUM NOVEMBER 2019


Becky Morgan heeft een leven dat niet bepaald standaard is. Onder haar wat ruige uiterlijk schuilt echter een jonge vrouw die haar uiterste best doet haar leven te beteren. In het slaperige dorp Twin Bridges valt ze als een blok voor de robuuste rancher Nathan. Dat ze echter een vreemd verhaal over hem heeft gehoord van een serveerster genaamd Lucy-Jane maakt het allemaal niet makkelijker. Maar een man zoals hij, die alles heeft wat zij nooit gehad heeft, kan toch niets in haar zien. Zij is immers een “niemand”.

Nathan Brooks loopt op een dag nietsvermoedend The Wagon Wheel binnen, als een jonge vrouw direct zijn aandacht trekt. Haar roze haren en kleurige tatoeages maken haar een ware blikvanger. Dat ze zich luid proestend verslikt in haar koffie op het moment dat hij binnenstapt maakt dat hij het niet kan laten naar haar te blijven kijken. Toch is dat niet de enige reden waarom hij versteend lijkt. Iets in haar trekt hem aan. Is het soms omdat zij er zo anders uitziet dan hij zich vanbinnen voelt? Ook al voelt Nathan er veel voor haar beter te leren kennen, de pijn uit zijn verleden weerhoudt hem daarvan.

_________________________________________________

ISBN: 9789463982009
prijs: 16,95
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? klik hier!

_________________________________________________

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2019


Voor de inwoners van het slaperige stadje Twin Bridges wordt Kerstmis dit jaar een feest dat ze niet snel zullen vergeten. June is hoogzwanger, Abby wordt door Blake verrast met iets wat ze nooit had gedacht te zullen krijgen en Duke is er dan weliswaar nog niet in geslaagd zwanger te raken, maar krijgt wel een ander cadeau dat ze waardeert en koestert. En Becky? Die ziet eindelijk haar grootste wens uitkomen… al is het dan anders dan ze had verwacht.
Laat je wederom meevoeren naar Montana, waar oude bekenden met elkaar de kerstgedachte in ere houden en de liefde hoogtij viert. “Een magisch kerstfeest in Twin Bridges’ is het directe vervolg op “Het hart van een cowboy’.

_________________________________________________

ISBN: 9789463988506
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? klik hier!

Beide boeken zijn als audioboek verkrijgbaar als een enkel boek met de titel: Liefde in Twin Bridges, Nathan en Becky

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2021


Noël Solovan neemt na vijftien jaar ontslag bij het leger en keert terug naar Dillon, waar hij geboren en getogen is. In de bus ontmoet hij de iets omhooggevallen Dove, die ook teruggaat naar het kleine stadje omdat ze haar ouders beloofd heeft thuis te zijn voor Kerstmis.

Samen reizen ze al kletsend naar huis, tot de bus een lekke band krijgt en ze dicht bij Twin Bridges stranden. Noël loodst alle passagiers veilig naar het kleine restaurant van het stadje en in The Wagon Wheel leert hij Dove tijdens een heerlijk diner nog beter kennen. Hij is ervan overtuigd dat ze ergens in haar tengere lijfje een cowgirl-botje verscholen houdt en doet zijn best haar ervan te overtuigen dat een witte kerst in Montana helemaal zo erg niet is.

Een heerlijke feelgoodnovelle van Debra Eliza Mae, die een aantal kleine verrassingen verborgen houdt voor de lezers van de Twin Bridges serie!

_________________________________________________

ISBN: 9789403642611
prijs: 10,00
uitgave: paperback, audioboek en eboek

Paperback kopen? klik hier!