Het hart van een cowboy – Debra Eliza Mane

PUBLICATIEDATUM NOVEMBER 2019


Becky Morgan heeft een leven dat niet bepaald standaard is. Onder haar wat ruige uiterlijk schuilt echter een jonge vrouw die haar uiterste best doet haar leven te beteren. In het slaperige dorp Twin Bridges valt ze als een blok voor de robuuste rancher Nathan. Dat ze echter een vreemd verhaal over hem heeft gehoord van een serveerster genaamd Lucy-Jane maakt het allemaal niet makkelijker. Maar een man zoals hij, die alles heeft wat zij nooit gehad heeft, kan toch niets in haar zien. Zij is immers een “niemand”.

Nathan Brooks loopt op een dag nietsvermoedend The Wagon Wheel binnen, als een jonge vrouw direct zijn aandacht trekt. Haar roze haren en kleurige tatoeages maken haar een ware blikvanger. Dat ze zich luid proestend verslikt in haar koffie op het moment dat hij binnenstapt maakt dat hij het niet kan laten naar haar te blijven kijken. Toch is dat niet de enige reden waarom hij versteend lijkt. Iets in haar trekt hem aan. Is het soms omdat zij er zo anders uitziet dan hij zich vanbinnen voelt? Ook al voelt Nathan er veel voor haar beter te leren kennen, de pijn uit zijn verleden weerhoudt hem daarvan.

_________________________________________________

ISBN: 9789463982009
prijs: 16,95
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? klik hier!

_________________________________________________

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2019


Voor de inwoners van het slaperige stadje Twin Bridges wordt Kerstmis dit jaar een feest dat ze niet snel zullen vergeten. June is hoogzwanger, Abby wordt door Blake verrast met iets wat ze nooit had gedacht te zullen krijgen en Duke is er dan weliswaar nog niet in geslaagd zwanger te raken, maar krijgt wel een ander cadeau dat ze waardeert en koestert. En Becky? Die ziet eindelijk haar grootste wens uitkomen… al is het dan anders dan ze had verwacht.
Laat je wederom meevoeren naar Montana, waar oude bekenden met elkaar de kerstgedachte in ere houden en de liefde hoogtij viert. “Een magisch kerstfeest in Twin Bridges’ is het directe vervolg op “Het hart van een cowboy’.

_________________________________________________

ISBN: 9789463988506
prijs: 12,50
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? klik hier!

Beide boeken zijn als audioboek verkrijgbaar als een enkel boek met de titel: Liefde in Twin Bridges, Nathan en Becky