De Torenclub-serie – Marianne van der Wal

PUBLICATIEDATUM OKTOBER 2023 – deel 3


De leden van de Torenclub zijn nog maar net terug van hun spannende avontuur in Mexico, of ze komen alweer voor een nieuwe uitdaging te staan. Ze zijn bij de expositie van de halsketting van koningin Nefertiti in het Egyptisch museum in Caïro, maar dan wordt er een papyrusrol gestolen. Als de politie arriveert, zijn de daders gevlucht.

Tijdens hun zoektocht naar de papyrusrol stuit De Torenclub op een mythe over een levensgevaarlijke, magische amulet. Als deze in verkeerde handen valt, is de ramp niet te overzien en zijn ze hun leven niet meer zeker…

_________________________________________________

ISBN: 9789403743141
prijs: 17,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM APRIL 2022 – deel 2 


Joost, Karlijn en Jeffrey zitten bij elkaar in de klas en hebben samen De Torenclub opgericht. Na jaren niets van zijn vader te hebben vernomen, krijgt Jeffrey ineens een telefoontje. Zijn vader verkeert in nood en is op zoek naar “de vijfde codex”, een eeuwenoud Mayamanuscript waarin misschien wel de vindplaats van een oud en zeer machtig, maar gevaarlijk voorwerp beschreven is.

Samen met Joosts vader en de leden van De Torenclub reist Jeffrey af naar Mexico, maar zijn vader blijkt onvindbaar. Ze worden op de hielen gezeten door een geheim genootschap dat ook op zoek is naar het mysterieuze voorwerp. Lukt het Jeffrey, Joost en Karlijn om Jeffreys vader levend terug te vinden en een ramp te voorkomen?

_________________________________________________

ISBN: 9789403743134
prijs: 17,95
uitgave: paperback, eboek, audio

Paperback te koop via onze shop

PUBLICATIEDATUM FEBRUARI 2020 – deel 1


Joost is twaalf jaar en woont met zijn zusje en ouders in een gezellig dorp. Helaas komen er de laatste tijd bijna geen bezoekers meer in het archeologisch museum van zijn vader. Joost is bang dat ze zullen moeten verhuizen als dit zo doorgaat.

Maar dan stuiten Joost en zijn klasgenootje Karlijn op een geheimzinnige grafheuvel en een ondergronds gangenstelsel. In de gangen vinden ze raadsels die verwijzen naar een eeuwenoud mysterie en een nooit gevonden schat. Die schat zou het museum weleens van de ondergang kunnen redden, maar er zijn kapers op de kust en bovendien moeten Joost en Karlijn bij hun zoektocht samenwerken met de pestkoppen uit hun klas. Lukt het hen om samen de schat te vinden?

Vanaf 10 jaar.

‘Dit boek heeft het allemaal: avontuur, spanning en humor. Ik kon niet stoppen met lezen.’ Chinouk Thijssen, auteur van YA-thrillers en redacteur

_________________________________________________

ISBN: 9789403682624
prijs: 17,95
uitgave: paperback, eboek, audio

Paperback kopen? Klik hier!