Nieuws

I Wish You All the Best komt naar Nederland


Een tijdje geleden was in het nieuws dat een tiener in elkaar was geslagen omdat die niet wilde zeggen of ze een jongen of een meisje was. Frederique gaf heel netjes antwoord, namelijk : “Dat maakt toch niet uit? Ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie jij wilt zijn.”
Er zou veel meer bewustwording moeten komen over non-binaire mensen, ook bij jongeren, en hopelijk kan dat bewerkstelligd worden door het meer in literatuur voor te laten komen. Dit belangrijke boek over een non-binaire tiener komt in 2022 uit bij Dutch Venture Publishing in een Nederlandse vertaling.

“Heartfelt, romantic, and quietly groundbreaking. This book will save lives.” — Becky Albertalli, New York Times bestsellerauteur van Love, Simon

Juliet Marillier wordt toch nog uitgegeven in het Nederlands


Helaas kon de vorige Nederlandse uitgeverij niet meer doorgaan met haar werk, dus nemen wij het stokje over, althans wel voor dit prachtige boek met sprookjeshervertellingen voor young adults (want die zijn nogal populair, tenslotte 🙂

Houd onze preorder shop in de gaten voor een leuke actie later dit jaar. We willen graag mensen de gelegenheid geven om deze hardcover met leuke extra’s te bestellen!

Stap een sprookjeswereld binnen die anders is dan je zou verwachten. De
levens van Lara, Niamh, Bella en Katrin krijgen een onverwachte wending als ze wezens uit de Andere Wereld tegenkomen, die hen wijze lessen leren, op schattenjacht sturen of aansporen voor ware liefde te vechten.

Deze vier verhalen getuigen van moed en vriendelijkheid. Ze gaan over trouw zijn aan jezelf en het herkennen van het goede in anderen.

Ember Queen komt naar Nederland


Helaas kon de vorige Nederlandse uitgeverij niet meer doorgaan met de succesvolle serie van Laura Sebastian, maar dat weerhoudt DVP er niet van om deel 3 uit te gaan brengen.  In de zomer zal gestart worden met het vertaalwerk aan Ember Queen. Als alles goed verloopt, zou dit boek nog voor Sint en Kerst in de winkel moeten liggen! (en uiteraard doen we ook weer een leuke actie via de shop)