Mijn wereld, mijn hart – Lyse Du Champ & Lizzie van den Ham

PUBLICATIEDATUM AUGUSTUS 2022


Wanneer de zesentwintigjarige muzikant Krister Fareaus eindelijk wordt uitgenodigd om mee te werken aan de televisieopnames voor Zomermuziek is hij dolblij en trots. Al jaren hoopt hij op een uitnodiging voor de gerenommeerde special. Het feit dat de bekende zangeres Aurora Stjärnblom ook meedoet, maakt het voor hem extra leuk. Krister is geboeid door de negentienjarige singer-songwriter en hij kan niet wachten haar in het echt te ontmoeten.

Vrij snel krijgt hij echter een heel ander beeld van het getalenteerde meisje met de grappige lach. Wat zit haar dwars en is hij de aangewezen persoon om haar te laten opbloeien?

“Mijn wereld, mijn hart” is het eerste boek uit de Waanzinnig Verliefd–serie over Krister en Aurora.

_________________________________________________

ISBN: 9789403672465
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM NOVEMBER 2022


Krister en Aurora werken hard aan hun carrières en bundelen hun krachten met die van Olof en Ylva. Hun liefde groeit en ook het succes neemt met het jaar toe.
Wanneer ze aan de top staan en alles goed lijkt te gaan, begint Aurora echter te veranderen. Krister gist naar de oorzaak en beweegt hemel en aarde om weer in Aurora’s wereld te komen, maar Aurora sluit zich af en sluit hem buiten.
Wat is er gebeurd en overleeft hun liefde deze crisis?

“Jouw passie, jouw pijn” is het tweede boek uit de Waanzinnig Verliefd-serie over Krister en Aurora.

_________________________________________________

ISBN: 9789403679181
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM JANUARI 2023


Nadat Aurora noodgedwongen aan Krister, Olof en Ylva heeft laten zien hoezeer ze met haar situatie worstelt, weet ze dat het tijd is om haar verhaal te vertellen. Ze weet ook dat het gesprek met Krister – met wie ze op papier nog steeds getrouwd is – het ergste uit haar leven zal worden.

Een dag later ziet ze zijn wereld inderdaad opnieuw instorten wanneer ze hem eindelijk laat weten waarom ze uit elkaar zijn. Kan hun liefde gered worden of is de pijn te groot? Al eerder heeft Krister een kronkelig pad bewandeld om Aurora voor zich te winnen. Kan hij dat een tweede keer opbrengen?

“Onze liefde, ons pad” is het derde en laatste boek uit de Waanzinnig Verliefd–serie over Krister en Aurora.

_________________________________________________

ISBN: 9789403687278
prijs: 17,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier!