Dark Syndicate-serie – Faith Summers

PUBLICATIEDATUM JULI 2022


Massimo D’Agostino is de erfgenaam van zijn vaders imperium, maar laat je niet misleiden door zijn knappe gezicht of die doordringende blauwe blik. Hij is geen charmante prins. Hij is gevaarlijk en gevreesd, bezitterig en wreed.

Onze eerste ontmoeting begon met een contract dat me dwong met hem te trouwen en mijn leven weg te geven. Ik was een schuldaflossing en een pion in zijn plan om wraak te nemen op mijn vader. En mijn enige uitweg is de dood.

Ik behoor hem nu toe. Ik, de maffiaprinses. Puur en onaangeroerd… Eigendom van een duivel die me in een gouden kooi heeft gezet.

Maar er gebeurde iets onverwachts op het moment dat onze paden elkaar kruisten. En nu wil ik meer van hem, elke keer als hij me mee zijn bed in trekt. Ik heb inmiddels geleerd dat het verleden duistere geheimen bevat en ik ben er niet meer zo zeker van of het écht waar is dat mijn man het monster in dit verhaal is… of toch iemand anders.

_________________________________________________

ISBN: 9789403670751
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek, audioboek

Paperback kopen? Klik hier

PUBLICATIEDATUM JANUARI 2023


Mijn vijand vermoordde mijn vrouw en mijn vader, dus ontvoerde ik zijn dochter…

Ik stal de Bratva-prinses en hield haar gevangen op mijn eiland.

Oog om oog, tand om tand.

Isabella stelen was de enige manier om haar vader te vinden, maar ik was niet voorbereid op hoe erg ze me zou verleiden. Of het effect dat ze zou hebben op mijn koude, dode hart. Eén keer proeven en ik wilde meer.

Ze is mijn gevangene. De dochter van mijn vijand. Met haar zijn is ondenkbaar. Toch wil ik haar opeisen, haar nemen, haar bezitten.

Haar de mijne maken.

Ik heb haar beloofd: oog om oog, een leven voor een leven. Haar leven voor dat van haar vader.

Ik weet alleen niet zeker of ik haar terug wil geven als het eenmaal moet…

“Duistere ontvoerder” is het tweede boek in de Dark Syndicate serie, maar is volledig los te lezen en heeft geen cliffhangers.

_________________________________________________

ISBN: 9789403686349
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek, audioboek

Paperback kopen? Klik hier

PUBLICATIEDATUM NOVEMBER 2023


Misschien is het de engel die de duivel verleidt, niet andersom…

Twee jaar geleden was de engel van mij. Ze hoorde eigenlijk niet bij een maffiaduivel zoals ik. Ik had maar één nacht nodig om haar vleugels te breken.
Ze stierf bijna door mijn fouten, dus ging ik weg.

Ik was van plan om weg te blijven, maar toen doken mijn oude vijanden weer op. Gedwongen om naar huis te gaan, moest ik haar onder ogen komen.

Eén blik van pure obsessie maakte dat ik haar wilde. Eén verboden kus en ik wilde dat ze weer van mij was. Eén nacht met haar en ik wilde verlossing.

Ze kan tegen me vechten wat ze wil, maar ik zal terugvechten om haar te bezitten. Ik ben de egoïstische duivel die alles zal doen om zijn meisje terug te krijgen. Dus als ik haar op een veiling zie, bied ik. Vijftien miljoen dollar maakt haar voor dertig dagen van mij.
En daar begint ons verhaal pas echt.

Als heden en verleden botsen, ontdek ik dat ze duistere geheimen heeft. Als die geheimen uitkomen, komen nachtmerries tot leven. We ontdekken wie de monsters en demonen écht zijn.
Vergeleken daarmee ben ik een heilige…

“Sluwe leugenaar” is het derde boek in de Dark Syndicate serie, maar is volledig los te lezen en heeft geen cliffhangers.

_________________________________________________

ISBN: 9789464850857
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier

PUBLICATIEDATUM APRIL 2024

Eén wilde nacht in Las Vegas leidde me hierheen…

Ik had moeten weten dat Nick de duivel was toen hij voor het eerst naar me glimlachte. Maar ik kon het onweerstaanbare niet weerstaan. Vooral niet toen die duivel eruitzag als een zondig sexy Italiaanse man die eruit zag alsof hij uit een verboden fantasie was gestapt.

Natuurlijk zei ik ja toen hij me vroeg om de nacht met hem door te brengen. Dit was tenslotte Las Vegas en ik was hiernaartoe gekomen om het bedrog van mijn overspelige ex-man met mijn voormalige beste vriendin even te vergeten.

De nacht die ik met Nick doorbracht, was perfect… totdat ik hem iets zag doen wat ik niet had mogen zien. Ik vluchtte om mezelf te beschermen. Maar wat er in Vegas gebeurde, bleef niet in Vegas en nu ben ik in gevaar.

En Nick is de enige die me kan redden…
_________________________________________________

ISBN: 9789403738291
prijs: 12,50
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier

PUBLICATIEDATUM JUNI 2024


Ze had bij me moeten wegvluchten toen ze de kans kreeg…

Ik had een missie van vergelding en wraak: mijn zoon vinden en mijn vijanden laten boeten voor de ontvoering en moord op mijn vrouw. En toen… ontmoette ik haar.

Olivia maakte een grote fout toen ze me probeerde te misleiden. Ik ben de leider van een bloeddorstige broederschap. In de Bratva zijn de regels eenvoudig: Oog om oog, tand om tand. Vijanden zullen altijd vijanden blijven.

Als je me voor de gek probeert te houden, betaal je met je leven. Maar deze mooie engel wist me te betoveren, dus maakte ik haar mijn gevangene, overgeleverd aan de genade van mijn verlangens. Eén keer proeven en ik wil haar niet meer laten gaan. Eén keer proeven en ik wil haar voor eeuwig de mijne maken. Maar als het gevaar toeslaat, komen onze lotsbestemmingen met elkaar in conflict.

Verstrikt in een web van bedrog en verraad.

Verstrikt in geheimen en leugens.

Ik dacht dat ik niets meer te verliezen had, totdat mijn vijanden haar meenamen.

Er is geen ruimte voor liefde in een ziel zo donker als de mijne. Maar ik zal door het hellevuur lopen om háár terug te krijgen.

_________________________________________________

ISBN: 9789403751726
prijs: 20,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier