Dark Syndicate-serie – Faith Summers

PUBLICATIEDATUM JULI 2022


Massimo D’Agostino is de erfgenaam van zijn vaders imperium, maar laat je niet misleiden door zijn knappe gezicht of die doordringende blauwe blik. Hij is geen charmante prins. Hij is gevaarlijk en gevreesd, bezitterig en wreed.

Onze eerste ontmoeting begon met een contract dat me dwong met hem te trouwen en mijn leven weg te geven. Ik was een schuldaflossing en een pion in zijn plan om wraak te nemen op mijn vader. En mijn enige uitweg is de dood.

Ik behoor hem nu toe. Ik, de maffiaprinses. Puur en onaangeroerd… Eigendom van een duivel die me in een gouden kooi heeft gezet.

Maar er gebeurde iets onverwachts op het moment dat onze paden elkaar kruisten. En nu wil ik meer van hem, elke keer als hij me mee zijn bed in trekt. Ik heb inmiddels geleerd dat het verleden duistere geheimen bevat en ik ben er niet meer zo zeker van of het écht waar is dat mijn man het monster in dit verhaal is… of toch iemand anders.

_________________________________________________

ISBN: 9789403670751
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier

PUBLICATIEDATUM JANUARI 2023


Mijn vijand vermoordde mijn vrouw en mijn vader, dus ontvoerde ik zijn dochter…

Ik stal de Bratva-prinses en hield haar gevangen op mijn eiland.

Oog om oog, tand om tand.

Isabella stelen was de enige manier om haar vader te vinden, maar ik was niet voorbereid op hoe erg ze me zou verleiden. Of het effect dat ze zou hebben op mijn koude, dode hart. Eén keer proeven en ik wilde meer.

Ze is mijn gevangene. De dochter van mijn vijand. Met haar zijn is ondenkbaar. Toch wil ik haar opeisen, haar nemen, haar bezitten.

Haar de mijne maken.

Ik heb haar beloofd: oog om oog, een leven voor een leven. Haar leven voor dat van haar vader.

Ik weet alleen niet zeker of ik haar terug wil geven als het eenmaal moet…

“Duistere ontvoerder” is het tweede boek in de Dark Syndicate serie, maar is volledig los te lezen en heeft geen cliffhangers.

_________________________________________________

ISBN: 9789403686349
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen? Klik hier