De heksen van Westwick – Colleen Cross

PUBLICATIEDATUM APRIL 2020


Een baan kun je kiezen, maar je afkomst niet…

Alles wat Cendrine West wil, is een carrière als journalist nastreven. Wat kan het haar schelen dat ze van een machtige heksenfamilie afstamt en dat haar tante Pearl haar het liefste ook bezig zou zien met magie?
Twee weken voordat Cen trouwt met een ‘normale’ man wordt er een biljonair vermoord in het knusse hotel van haar familie in Westwick Corners. En het spoor lijkt regelrecht naar tante Pearl te leiden. Als Cen wil bewijzen dat haar tante onschuldig is, zal ze toch haar magische afkomst moeten omarmen én haar toverkunsten inzetten, omdat de zaak veel gecompliceerder is dan hij op het eerste gezicht lijkt. Er zijn bovennatuurlijke krachten aan het werk in het slaperige stadje waar normaal zo weinig gebeurt.
Als Cen de hulp van Tyler Gates inschakelt – de nieuwe en sexy sherriff in Westwick Corners – wordt haar leven nog ingewikkelder omdat ze hem eigenlijk veel leuker vindt dan haar aanstaande…

Zal Cendrine op tijd de onschuld van haar tante kunnen bewijzen en zelf ontdekken waar haar hart ligt? Je leest het in het eerste deel van de serie ‘De heksen van Westwick’!

_________________________________________________

ISBN: 9789463980852
prijs: 17,95
uitgave: paperback

Paperback kopen? Klik hier!

_________________________________________________

PUBLICATIEDATUM JANUARI 2021


Cendrine West heeft haar leven eindelijk een beetje op orde: er ligt een nieuwe baan in het verschiet en Tyler Gates, de sexy sheriff van Westwick Corners, lijkt haar wel te zien zitten. Maar dan wordt ze min of meer door haar tante Pearl gedwongen om mee te komen naar Las Vegas. Een van Pearls vrienden is voortijdig overleden en ze is uit op wraak. Wat haar betreft gaat het gezegde What happens in Vegas, stays in Vegas niet op.

Rocco Racatelli is een aantrekkelijk kopstuk in de casinowereld van Las Vegas, en helaas ook het volgende doelwit van de maffia. Als tante Pearl hem wel erg enthousiast haar magische hulp aanbiedt, escaleert haar Vegas Vendetta-project al snel tot een oorlog tussen verschillende maffiabazen. Hoe verder Cen en Pearl doordringen tot de donkerste krochten van de onderwereld, hoe meer lijken zich opstapelen en hoe meer geheimen er aan het licht komen.

En Cen krijgt het niet alleen warm van de brandende zon in de woestijn van Nevada; Rocco is eropuit haar hart te winnen en weet van geen ophouden, terwijl zij alleen maar verlangt naar de man die ze thuis heeft achtergelaten. Ze moet zo snel mogelijk weg uit Nevada en ze hoeft er alleen maar een moord voor op te lossen, haar grillige tante in bedwang te houden en het tegen de maffia van Las Vegas op te nemen. Een eitje, dus…

Als georganiseerde misdaad in aanraking komt met ongeorganiseerde heksen, maak je borst dan maar nat. Zal Cen erin slagen alles tot een goed einde te brengen? Je leest het in het tweede deel van de serie ‘De heksen van Westwick’.

_________________________________________________

ISBN: 9789403612645
prijs: 17,95
uitgave: paperback

Paperback kopen? Klik hier!

_________________________________________________

PUBLICATIEDATUM APRIL 2022


Er wordt een Hollywoodfilm opgenomen in het stadje Westwick Corners en journaliste Cendrine West is gebrand op een primeur. Als ze erin slaagt beroemde filmsterren te interviewen, kan ze haar noodlijdende lokale krant misschien nieuw leven inblazen. Haar twee heksentantes willen ook meedoen aan de film, maar wat een gouden kans voor het stadje lijkt, verandert al snel in een nachtmerrie. De lijken stapelen zich sneller op dan er tegenin valt te toveren en alles wijst in de richting van Cens familie…

Tante Amber en tante Pearl hebben er door hun hang naar beroemdheid een puinhoop van gemaakt en iemand de kans gegeven met moord weg te komen. Cen besluit haar eigen mix van bovennatuurlijke gerechtigheid en doodgewone journalistiek te gebruiken om haar familie in toom te houden én de moordenaar op te sporen, maar kan ze die wel ontmaskeren voordat hij weer toeslaat?

‘Niet getoverd is altijd mis’ is het derde deel in de Heksen van Westwick-serie, maar kan los gelezen worden.

_________________________________________________

ISBN: 9789403658261
prijs: 17,95
uitgave: paperback

Paperback kopen? Klik hier!

_________________________________________________