#ikdatethuis – Lily Frank

PUBLICATIEDATUM OKTOBER 2021


Het valt niet mee om je liefdesleven weer op te pakken als je hart aan diggelen is gegooid. En het valt al helemaal niet mee om te daten als je door een intelligente lockdown aan huis bent gekluisterd!

Samyra is het zat om te kniezen om een ex die haar gedumpt heeft. Ze is 24 jaar en heeft een leuke baan bij het theater, maar mist desondanks iemand in haar leven. Net als ze besloten heeft om weer te gaan daten, gooit het coronavirus roet in het eten. Toch geeft Samyra de moed niet op. Met alle online datingmogelijkheden moet ze vast ook thuis kunnen daten, mits haar irritante buurman het niet steeds verpest voor haar. Alles is in ieder geval beter dan accepteren dat haar ex Sander groot
gelijk had dat hij haar verliet…

_________________________________________________

ISBN: 978-94-03631-95-0
prijs: 18,95
uitgave: paperback, eboek en audioboek

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2021


Bas heeft echt geen zin in kerst dit jaar; zijn vrienden zijn allemaal druk en door het coronavirus kan hij eigenlijk ook zelf maar weinig ondernemen. Als hij op eerste kerstdag voor zijn ogen een motorrijder onderuit ziet gaan, krijgt zijn kerst een heel andere wending.

De knappe dame die onder de helm tevoorschijn komt, is op weg naar Resto VanHarte, een organisatie die zich inzet voor verbinding van inwoners middels een gezellige maaltijd. Ineens is Bas niet meer alleen en heeft hij bovendien bloedmooi gezelschap gekregen. Zou de vonk overslaan deze kerst?

Een kerstnovelle die hoort bij #Ikdatethuis!

_________________________________________________

prijs: 0,99
uitgave: eboek