Ik wens je het allerbeste – Mason Deaver

PUBLICATIEDATUM SEPTEMBER 2022


Wanneer Ben De Backer bij hun ouders uit de kast komt als non-binair, wordt hen uit hun huis gegooid en gedwongen in te trekken bij hun oudere zus Hannah en haar man Thomas, die Ben nog nooit heeft ontmoet. Ben worstelt met een angststoornis die nog verergerd wordt door de afwijzing van hun ouders. Hen komt alleen bij Hannah, Thomas en hun therapeut uit de kast en probeert zich gedeisd te houden op hun nieuwe school.

Maar Bens pogingen om de laatste helft van het laatste jaar onopgemerkt door te komen, worden gedwarsboomd wanneer Nathan Allan, een grappige en charismatische leerling, besluit om Ben onder zijn hoede te nemen. Terwijl de vriendschap tussen Ben en Nathan groeit, beginnen hun gevoelens voor elkaar te veranderen, en wat begon als een rampzalige wending van gebeurtenissen, lijkt ineens een kans op een gelukkiger nieuw leven.

Perfect voor fans van Adam Silvera en Becky Albertalli!

_________________________________________________

ISBN: 9789403745374
prijs: 19,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback kopen via de lokale boekhandel? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM SEPTEMBER 2022


Ben heeft een plan voor het ultieme kerstcadeau voor Nathan. Het enige wat nodig is, is een grote golden retriever van de ene kant van het land naar de andere zien te krijgen. No pressure…

Maar wanneer een sneeuwstorm de oostkust sneller dan verwacht teistert, komt Ben vast te zitten op het vliegveld en plotseling staan al hun plannen voor een perfecte eerste kerst met Nathan op losse schroeven.

_________________________________________________

ISBN: 9798215752760
prijs: 2,99
uitgave: eboek (paperback alleen te krijgen via amazon.nl)