High Risk & High Stakes – N. D. Frost

PUBLICATIEDATUM JANUARI 2023


Liefde maakt blind. Niemand weet dat beter dan Dana.

Vier jaar lang stortte ze zich in een relatie waarbij haar vriend de enige was die nog telde. Vrienden en familie raakte ze kwijt. Toen ze erachter kwam hoe toxisch haar relatie was, was het al te laat. Hij liet haar niet meer gaan.

Na een jaar slaagt Dana erin om weg te vluchten. Haar invloedrijke en criminele ex weigert haar los te laten en gaat over lijken om zijn eer te redden. Dana zoekt bescherming bij de motorbende van haar broer.

Opnieuw wordt ze verliefd, maar wetend dat het alleen maar problemen oplevert als ze zich weer met iemand verbindt, houdt ze Roan op afstand. Haar ex zal iedereen om wie ze geeft uit de weg ruimen als ze niet naar hem terugkeert…

_________________________________________________

ISBN: 9789403683720
prijs: 18,95
uitgave: paperback, eboek

PUBLICATIEDATUM JANUARI 2023


De nachtmerrie is werkelijkheid geworden: Maddox heeft Dana in handen gekregen. Hij neemt haar mee naar een eiland en niemand heeft enig idee waar ze is. Terwijl Dana over al haar grenzen heen gaat in een poging om Freddy te beschermen, worstelt Roan met zijn verlies en probeert hij zijn pijn met drank te verdoven.

Terwijl Dana en Freddy op een ontsnapping broeden en Roan de zoektocht naar zijn verloofde weigert op te geven, komt er steeds meer op het spel te staan. Niet alleen wordt hun liefde getest, ook is het maar de vraag in hoeverre Dana en Roan elkaar nog zullen herkennen, wanneer ze elkaar eenmaal terugvinden…

_________________________________________________

ISBN: 9789403683713
prijs: 18,95
uitgave: paperback, eboek