Geesten van het zuiden – Angie Fox

PUBLICATIEDATUM OKTOBER 2023


Wanneer de werkloze grafisch ontwerpster Verity Long per ongeluk een geest in haar landhuis betrapt, wordt ze opgezadeld met meer dan een bovennatuurlijk hulpje – ze krijgt de gave om geesten te zien. Het leidt ertoe dat ze niet kan weigeren als de bad boy van de stad, de broer van haar ex en de laatste man met wie ze ooit zou moeten samenwerken, haar om hulp vraagt.

Ellis Wydell is in het bezit van een prachtig historisch landgoed waar de geesten van de meest illustere voormalige inwoners van Sugarland Tennessee rondspoken. Alleen worden sommige geesten wat onrustig en destructief. Hij huurt Verity in om een einde te maken aan de chaos, maar al snel komt Verity erachter dat het mysterieuze landgoed meer verbergt dan spoken, geheime gangen en verborgen kamers.

Er is een mysterie dat draait om een tientallen jaren oude moord en in het heden ook nog een rol speelt. Verity is niet vies van vragen stellen aan de levenden én de doden, maar kan ze de waarheid ontdekken voordat de moordenaar háár vindt?

_________________________________________________

ISBN: 9789464859379
prijs: 17,95
uitgave: paperback & eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2023


Verity Long wil liever niet steeds maar geesten zien, en ze wil ook liever niet dat iemand haar geheim te weten komt. Maar wanneer een dolende geest problemen veroorzaakt in de tweedehandswinkel van haar vriendin, gaan Verity en haar nieuwe, dode gangster-sidekick samen uitzoeken wat er echt aan de hand is.

Ze ontdekken een eeuwenoud geheim en moeten de waarheid achter een mysterieuze verdwijning achterhalen… voordat het te laat is.

Een extra kerstnovelle over Verity Long!

_________________________________________________

ISBN: 9789403715759
prijs: 12,50
uitgave: paperback & eboek

Paperback kopen? Klik hier!