Een duister schaduwspel – L. Z. Hammond

PUBLICATIEDATUM MAART 2024


Julie Willington heeft al jaren het plan om in de villa van haar grootvader een theaterkamp voor kansarme kinderen uit San Diego op te zetten. Als grootvader Henry overlijdt en haar het huis nalaat, lijkt die droom dichterbij te komen. Maar als ze geen investeerder vindt om geld te steken in het onderhoud van het huis, is haar plan gedoemd te mislukken.
Als de aantrekkelijke Romeo Ramirez bij haar over de drempel stapt, wil ze deze makelaar uit Bonita overhalen om de beste koper voor haar villa te vinden, maar ook haar wensen met betrekking tot het bestemmingsplan te respecteren.
Romeo belooft haar om haar voorwaarden in overweging te nemen, maar wat Julie niet weet is dat hij eigenlijk voor de Mexicaanse maffia werkt… en die willen haar huis koste wat het kost hebben als uitvalsbasis.

Romeo Ramirez heeft nooit een probleem gehad met een dubbelrol spelen, tot hij als opdracht krijgt om Julie Willington te bedriegen. Het zou een fluitje van een cent moeten zijn om haar over te halen haar luxe villa aan zijn louche neef Julio te verkopen, maar als hij ziet wat voor idealistisch project ze er wil opzetten, dringt er een heel klein beetje licht door in zijn duistere hart. Het feit dat hij haar het liefste mee zijn bed in zou trekken, helpt ook niet echt mee bij de uitvoering van zijn plan.

Julie en Romeo voelen zich ondanks de moeilijke omstandigheden enorm tot elkaar aangetrokken, maar kan hun liefde tot bloei komen als Romeo zijn hart niet durft te volgen en Julie de waarheid over zijn echte werkgever niet kent?

Een los te lezen maffia romance novelle van de hand van L Z Hammond!


ISBN: 9789403738635
prijs: 14,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback bestellen? Klik hier!