Dwaallicht – Jen Minkman & Bibi van Leeuwen

Dwaallicht final cover (with typography)PUBLICATIEDATUM APRIL 2022


Vijf jaar lang heb ik gewacht op dit moment en nu ik er ben, overvallen de herinneringen aan een mooiere en meer zorgeloze tijd me ongenadig. Ik parkeer de auto aan de rand van de weg, vlak bij het pad dat het bos in leidt, en haal diep adem.

Zou ze er zijn?

Zou ik Ester nog kunnen vinden?

Of is ze me vergeten en is mijn kans vervlogen?

Fenna logeert elke zomer bij haar oma in Tsjechi√ę. Als ze in het bos een geheimzinnig meisje ontmoet dat niet helemaal van deze wereld lijkt te zijn, kan ze niet anders dan bevriend raken met de mysterieuze Ester en haar hart aan het meisje verliezen. Maar heeft haar ontluikende verliefdheid wel een kans als zij en Ester in twee verschillende werelden leven?

_________________________________________________

ISBN: 9789493265066
prijs: 15,-
uitgave: hardcover & paperback

Hardcover kopen via je lokale boekhandel? Klik hier!
Paperback kopen via onze shop: Klik hier!