Dans met me – Lizzie van den Ham

PUBLICATIEDATUM DECEMBER 2020


Lily de Wit loopt stage op het Thorbecke College voor haar studie aan het conservatorium. Zingen en dansen zijn haar grote passie en de school heeft haar speciaal gevraagd om een musical te organiseren met leerlingen uit allerlei klassen.

Als zesdeklasser Christiano Gomez haar leven binnenstapt en een glansrol krijgt in haar musical, voorziet ze grote problemen met deze jongen, die de rebel van de school is. Met zijn lange haar, lichaam vol tattoos, uitdagende houding en negentien levensjaren is hij slecht nieuws voor elke beginnende docent die nog niet zo zeker van haar zaak is. Maar dat blijkt niet haar grootste probleem te zijn. Lily heeft er meer moeite mee dat Chris haar duidelijk wel ziet zitten… en wil versieren. Hoe moet ze zich staande houden tijdens haar stage als de jongen die ze moet lesgeven haar hoofd meer op hol brengt dan haar eigen vaste vriend?

Een nieuw romantisch verhaal dat zich afspeelt op het Thorbecke College. ‘Dans met me’ is geheel los te lezen van de andere verhalen van Lizzie van den Ham.

_________________________________________________

ISBN: 9789403615615
prijs: 17,95
uitgave: paperback & eboek

Paperback kopen? Klik hier!