Daisy – Debra Eliza Mae

PUBLICATIEDATUM OKTOBER 2023


Twin Bridges, twaalf jaar later

Daisy, de jongste telg van de Big Hole River Ranch-familie, heeft haar droom om actrice te worden waargemaakt. Na een aantal jaren van roem en rijkdom besluit ze echter naar huis terug te keren. Nu runt ze een eigen winkeltje met paardentuig in het stadje Twin Bridges. Ondanks een groot verlies in haar leven denkt ze alles redelijk op de rit te hebben… tot een onbekende rodeorijder haar ongevraagd van haar voeten veegt.

Benjamin zwerft al jaren samen met zijn paard Hotshot door Montana en gaat van rodeo naar rodeo om zo zijn hoofd boven water te houden. Als hij een kalf vindt en het terugbrengt bij rancher Blake Miller, wordt hem een baan aangeboden op de Big Hole River Ranch. Hij voelt zich er al snel thuis en wordt halsoverkop verliefd op het jongste zusje van zijn baas. Hij heeft een goede reden om niet meer thuis te willen wonen, maar wat moet hij doen als zijn oudere broer hem ineens komt halen?

‘Daisy’ is een Twin Bridges-Willow Creek crossover, en daarmee het laatste deel van de Twin Bridges-serie én het eerste deel van een gloednieuwe serie!

_________________________________________________

ISBN: 9789464857399
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback bestellen? Klik hier!