Buig voor me – L.Z. Hammond

PUBLICATIEDATUM JANUARI 2024


Rowan Spencer heeft haar rijkeluisleventje een paar jaar geleden de rug toegekeerd. Veel liever wilde ze lerares Engels worden dan in de voetsporen van haar vader treden en hun adellijke titel hooghouden.

Van een armzalig docentensalaris rondkomen in Londen valt echter niet mee, dus als haar huisgenoot en beste vriendin Shanna voorstelt om te solliciteren op een bijlesbaan voor een jeugdig lid van een notoire yakuzaclan kan Rowan de verleiding van een riant salaris maar moeilijk weerstaan. De Japanse maffia betaalt een stuk beter dan haar huidige school.

Al snel blijkt echter dat de grootste verleiding de kop opsteekt in de vorm van Kaede Suzuki, de onuitstaanbaar arrogante en sexy oudere halfbroer van haar bijlesleerling. Hoewel ze weet dat ze maar beter mijlenver bij hem uit de buurt kan blijven, kan Rowan niet helpen dat ze enorm geïntrigeerd raakt door Kaede. Of Kye, zoals zijn Engelse vrienden hem noemen.

Is er een toekomst met Kye Suzuki mogelijk als zijn verleden hem tot zo’n moeilijk te doorgronden man heeft gemaakt? Langzaam maar zeker beseft Rowan dat er geen weg meer terug is voor haar… Of voor haar hart.

Trigger warning: milde dubcon.


ISBN: 9789403729695
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek

Paperback bestellen? Klik hier!