Alles volgens plan – Myra Slot

PUBLICATIEDATUM AUGUSTUS 2020


Voor de 24-jarige Nora van Schaijk bestaat er niets anders dan haar Grote Plan: accountant (en later partner) worden bij Klaver & Van Schaijk; het accountantskantoor van haar ouders. Ze is gestructureerd, netjes, zakelijk en komt altijd haar beloftes na. Wanneer ze echter op het punt staat om te starten met haar praktijkopleiding, wordt het testament van haar oma bekend gemaakt.

Nora herinnert zich opeens weer dat ze oma Ellie op haar sterfbed beloofde haar as uit te strooien. Ze wist alleen niet dat dit in oma’s oude Fiat 500 Topolino uit 1955 moet. En ze wist al helemaal niet dat ze per dag de bestemming voor de volgende dag te horen zal krijgen.

Toch besluit ze haar belofte na te komen en zet ze haar carrièreplannen in de wacht voor de reis van haar leven, want die bevat zo’n beetje alles waar ze niet van houdt: verrassingen, onverwachte wendingen en onbekende bestemmingen. En als ze dan ook nog reisjournalist Rens ontmoet, die in alles haar tegenpool is en niets volgens plan doet, is de ramp compleet. Want hoe plan je een reis als er constant dingen niet volgens plan verlopen?

_________________________________________________

ISBN: 9789403605418
prijs: 16,95
uitgave: paperback, eboek & audioboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM JUNI 2021


Barbara runt samen met haar moeder een klein hotel in Zuid-Duitsland. Ze is op en top gastvrouw en doet alles om het anderen naar de zin te maken. Dus als haar vader, die ze al tien jaar niet in het echt heeft gezien, haar vraagt om op haar zesjarige halfbroertje en -zusje te passen, terwijl hij en zijn vrouw naar Spanje moeten voor een begrafenis, aarzelt ze geen moment.

Barbara reist af naar Giethoorn, waar ze ontdekt dat haar grootouders een vervallen zomerhuisje bezitten. En omdat Alec Frank, de beroemde sexy muzikant die ze vorige zomer ontmoette, een rustige plek nodig heeft om nieuwe liedjes te schrijven, biedt ze aan om het voor hem weer bewoonbaar te maken.

Alec besluit haar te helpen en haalt gevoelens bij haar naar boven die ze sinds de breuk met haar ex diep weggestopt heeft. Gevoelens die ze eigenlijk niet wil voelen. Want vallen voor een wereldster: dat kan toch nooit goed gaan?

Alsof dat allemaal nog niet voor genoeg hectiek in haar leven zorgt, vinden ze in het huisje ook nog een hartverscheurende brief die allerlei vragen oproept. Barbara is vastbesloten het geheim dat het huisje verbergt, te ontdekken. Maar wil ze de waarheid wel weten?

_________________________________________________

ISBN: 9789403631981
prijs: 16,95
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!

PUBLICATIEDATUM NOVEMBER 2022


Guusje werkt zich sinds de breuk met haar narcistische ex al jarenlang een slag in de rondte om haar droom waar te maken: een maandenlang verblijf in New York. En waar haar vriendinnen dromen van een leuke man voor kerst, is rust het enige waar Guusje naar verlangt. Ze is vastbesloten om kerstavond in haar eentje door te brengen. In bed. Met wijn, popcorn en Netflix. Maar er wordt in de dorpskroeg een kersttaartenwedstrijd georganiseerd en het prijzengeld is te hoog om te laten schieten. Dus doet ze mee, in de veronderstelling dat haar ijstaart er met de winst vandoor zal gaan. Maar het lot besluit anders en haar droom schuift weer een stukje buiten haar bereik.

Gelukkig helpen glühwein, kerstmuziek en haar vriendinnen het leed wat te verzachten, en wanneer ze Felix ontmoet en verstrikt raakt in zijn blauwe smurfenijs-ogen, lijkt de avond zowaar gered. Is hij wat ze nodig heeft voor kerst? Of heeft hij een ander plan?

_________________________________________________

ISBN: 9798361805693
prijs: 7,50
uitgave: paperback en eboek

Paperback kopen? Klik hier!