Alles klinkt anders met jou – Jacodine van de Velde & Wendy Brokers

PUBLICATIEDATUM NOVEMBER 2024


Wanneer Britt op een feestje de onbekende Manuel vraagt of hij haar wil helpen haar kersttraditie in ere te houden, kan ze niet vermoeden waar die weinig serieuze vraag toe leidt. Manuel neemt de bijzondere uitdaging aan in de hoop tijdens de kerstdagen bepaalde emoties te vermijden. Met zo’n ‘lang leve de lol’-type als Britt speelt hij zeker op safe.

Wat begint als een eenmalige grap wordt al snel iets veel groters als blijkt dat de twee een passie voor muziek delen. Dit mondt uit in een reeks ontmoetingen waarvan Britt niet eens begrijpt waarom ze ermee instemt, want ze is niet op zoek naar een nieuwe liefde. En Manuel, die hoopte zijn gevoelens te kunnen ontlopen, bereikt precies het tegenovergestelde. Hoe vaker hij Britt ziet, hoe meer hij twijfelt aan werkelijk alles in zijn leven en dus ook aan wat hij voor haar voelt.

Lukt het Manuel om onverwerkt verdriet uit zijn verleden onder ogen te komen en van daaruit beslissingen te nemen over de toekomst? En wat betekent dit voor Britt en hun relatie wanneer hij besluit dat hij daarvoor afstand nodig heeft?

_________________________________________________

ISBN: 9789493265912
prijs: 17,95
uitgave: paperback, eboek, audioboek

Paperback bestellen? Klik hier!