DVP webshop

Welkom in de webshop van DVP! Wil jij onze titels bestellen zonder verzendkosten te betalen en dus goedkoper uit zijn dan bij bol? Dat kan! Wij verzenden naar Nederland gratis. Kijk hieronder voor het aanbod.

Jen Minkman
De wereld achter het water
Wat als de prijs die je moet betalen voor vrede op aarde te hoog is?
€17,95 Paperback

 

Jen Minkman
Back to school
Vera is een jonge lerares die te maken krijgt met criminaliteit op school, maar ook met ontluikende liefde voor iemand voor wie ze niet mag vallen…
€17,95 Paperback
Lizzie van den Ham
Leven als prinses in Texas
Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde. Wat te doen als je de koningin van de middelbare school bent en ineens wordt gedwongen met je moeder mee te verhuizen naar het platteland van Texas?
€17,95 Paperback
Lizzie van den Ham
Verliefd en verloren
Wat als je als jonge docent tijdens de zomervakantie een leuke jongen leert kennen die na de vakantie in je mentorklas blijkt te zitten? Inclusief bonusverhaal ‘Romantische kerst’
€17,95 Paperback
Lizzie van den Ham
Wanhopig verliefd
Als Yvonne Brandsma aan haar laatste jaar VWO begint, kan ze nog niet vermoeden dat ze op het Thorbecke College haar grote liefde tegen het lijf zal lopen… en dat die grote liefde haar docent zal blijken te zijn.
€18,95 Paperback
Lizzie van den Ham
Laat me sterren zien
Romantisch verhaal over een Elitair meisje dat haar hart verliest aan een man met een duistere achtergrond, die ze gaandeweg leert vertrouwen. Speelt zich af in de toekomst.
€17,95 Paperback
Lizzie van den Ham
Haat me
SF-romantiek over een meisje dat valt voor de grootste vijand van haar vader als blijft dat die man een heel ander verhaal vertelt over de dood van haar moeder dan ze altijd heeft gehoord.
€17,95 Paperback
Lizzie van den Ham
Vol passie verlang ik naar jou
SF-romantiek over een meisje dat verliefd wordt op de man die voor haar moet zorgen na de dood van haar vader.
€14,99 Paperback
Helen Conrad
Verboden dromen
Bad boy Kane is na vele omzwervingen weer thuis op Big Island, Hawaii. Al sinds de middelbare school koestert hij warme gevoelens voor Annie Ventura, maar toen was hij een buitenstaander en zij het populaire meisje….
€17,95 Paperback
Colleen Cross
Nooduitgang
‘Nooduitgang’ is een actierijke thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad met allerlei financiële en juridische verwikkelingen, die doet denken aan de boeken van Michael Connelly en John Grisham.
€17,95 Paperback
Colleen Cross
Met gelijke munt
Fraudeonderzoeker Katerina Carter heeft het moeilijk met de alzheimerdiagnose van haar oom als ze plotseling de grootste zaak uit haar carrière in de schoot geworpen krijgt. Maar alles heeft een prijs…
€17,95 Paperback
Colleen Cross
Engel des doods
Soms kun je het verleden beter laten rusten… Een boottocht naar een afgelegen eiland verandert in een nachtmerrie als niet iedereen aan boord eerlijk blijkt te zijn over hun achtergrond.
€17,95 Paperback